• Höstkonsert 6 november på Palladium!

  Biljetterna till höstens stora begivenhet, Spårvägens Musikkårs Höstkonsert är nu släppta! Spårvägens Musikkår ger sig i höst ut på en musikalisk resa in i operans och operettens magiska värld. Tillsammans med den sydsvenske stjärntenoren Joachim Bäckström gör vi nedslag i flera av genrens mest älskade verk. Det utlovas kärlek, dramatik, sorg och glädje, till toner … Continue reading Höstkonsert 6 november på Palladium!


 • Melodikryss i Beijers Park 2022

  Äntligen kan vi bjuda upp till melodikryss i parken igen! I den lummiga grönskan vid Beijers parks café bjuder kåren på blandade musikaliska godbitar under ledning av Conny Månsson. Årets kryssdatum är 14 och 21 juni, samt 16 och 23 augusti, alltid med start klockan 19. Duka upp en medhavd picknick och tävla om fina priser. Som alltid är konserterna gratis.


 • 21/5 Nördparad!

  Spårvägens musikkår leder Sci-fi Bokhandelns Nördparad genom Malmö! 12.30 Samling med musik utanför Stadsbiblioteket13.00 Paraden startar.~13.30 Avslut vid Science fiction bokhandeln på Södra Förstadsgatan 26 där vi har en liten konsert. https://www.facebook.com/events/394319392317306


 • 24/12 Julinblåsning på Stortorget

  Traditionen trogen så kommer Spårvägens Musikkår att blåsa in julen på Stortorget i Malmö på självaste julafton klockan 12.00. Väl mött. God Jul!


 • Julkonsert i Spelhålan exklusivt för Intresseföreningen 9/12 2021

  Tyvärr har vi inte möjlighet att arrangera en traditionell julkonsert med Spårvägens Musikkår i år. Men för Intresseföreningens medlemmar så kommer vi ha en liten julspelning i vår replokal på Rönnen i Malmö. Bli medlem redan idag!Mer info finns på http://www.sparvagen.net/intresseforeningen/