Julkonsert 2013 affisch

Välkomna till årets julkonsert med Spårvägens Musikkår Malmö!

Gästsolist är liksom tidigare Elisabet Strid. Elisabet är en av Sveriges mest uppskattade sopraner, och gör succé såväl innanför som utanför rikets gränser. Elisabet har under det gångna året sjungit Wagner i såväl Detroit som vid den klassiska Bayreuthfestivalen. Spårvägens Musikkår Malmö är stolta över att för tolfte gången få hälsa henne välkommen hem till Malmö och ännu en julkonsert med oss.

Konserten gästas även av Tobias Sandén, barytonsångare och saxofonvirtous. Tobias är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och är verksam som musikpedagog samt frilansmusiker.

Tillsammans med dessa två solister tänker Spårvägens Musikkår Malmö, under ledning av Conny Månsson, lysa upp vintermörkret med både välkänd och mer originell julmusik. Ge dig själv – och dina bekanta – en stunds avkoppling i julstressen! Tid och plats: 14 december klockan 16 i Sankt Pauli kyrka, Malmö.

Biljetter kostar 140 kronor. För dig som är medlem i intresseföreningen eller har Sydsvenskans stjärnkort är priset 100 kronor. Beställ på 040-193380, 0768-023898 eller biljetter@sparvagen.net.