spelningar

Höstkonsert på Palladium 6 november!

Nu är biljetterna släppta till höstens stora begivenhet, Spårvägens Musikkårs höstkonsert!

Spårvägens Musikkår ger sig i höst ut på en musikalisk resa in i operans och operettens magiska värld. Tillsammans med den sydsvenske stjärntenoren Joachim Bäckström gör vi nedslag i flera av genrens mest älskade verk. Det utlovas kärlek, dramatik, sorg och glädje, till toner av de allra största kompositörerna. Ciceron för dagen är ingen mindre än Sixten Nordström, känd för många från sammanhang som t ex Musikfrågan Kontrapunkt och som författare och föreläsare om klassisk musik. På dirigentpulten står som alltid den eminente Conny Månsson.

Biljetter säljs på Kulturcentralens webb och på plats hos Kulturcentralen (precis bredvid Victoriateatern). Skulle det mot förmodan finnas några kvar på konsertdagen så säljs de på Palladium då. Chansa inte, köp biljetter i förväg!
Medlemmar i intresseföreningen får som vanligt rabatt på biljettpriset. De som är medlemmar får mer information om det därifrån.

Joakim Bäckström

Sixten Nordström

Melodikryss i Beijers Park 14 och 21 juni, samt 16 och 23 augusti

Äntligen kan vi bjuda upp till melodikryss i parken igen! I den lummiga grönskan vid Beijers parks café bjuder kåren på blandade musikaliska godbitar under ledning av Conny Månsson. Årets kryssdatum är 14 och 21 juni, samt 16 och 23 augusti, alltid med start klockan 19.

Duka upp en medhavd picknick och tävla om fina priser. Som alltid är konserterna gratis.

Nördparad i Malmö 21/5

Det är dags…. för NÖRDPARAD 🎉

Fram med bästa cosplayen, favorit-lajvardräkten och häftigaste dräkten inspirerad av böcker, filmer, tv-spel eller helt fritt ur fantasin och häng på!Vi firar vi våra favoritfandoms och alla härliga hobbies som inspirerar till cosplay och utklädnad, inspirerade av av Internationella Nörddagen & Towel Day den tjugofemte maj.

Men eftersom onsdagar är svåra att paradera på, går vi helgen innan i stället. Paraden anförs av Spårvägens Musikkår och marscherar från Stadsbiblioteket till Science fiction bokhandeln! Här avslutar vi med ett extra musiknummer och bjuder sedan alla utklädda på 10% rabatt i butiken hela dagen.

🚀 12.30 Samling vid Stadsbiblioteket
🚀 13.00 Paraden avgår!
🚀 ca 13.45 Ankomst bokhandeln

Årets fantastiska paradaffisch har skapats av Peter Bergting
VI SYNS PÅ NÖRDPARADEN!