Spårvägens Musikkår Malmö bjuder in såväl nya som gamla lyssnare till vår årliga julkonsert!

Vår första gästsolist är liksom tidigare Elisabet Strid. Elisabet är en av Sveriges mest uppskattade sopraner, och gör succé såväl innanför som utanför rikets gränser. Under det gångna året har Elisabet hyllats av en enig kritikerkår för sin insats i titelrollen i Antonín Dvořáks “Rusalka” på Göteborgsoperan. Under nästa år kommer Elisabet bland annat att uppträda på Wagner-festspelen i Bayreuth. Spårvägens Musikkår Malmö har i år äran att för elfte gången få uppträda med Elisabet.

Konserten gästas även av Tobias Sandén, barytonsångare och saxofonvirtous. Tobias är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och har ett förflutet som musiker i kåren. Tobias är verksam som sång- och instrument pedagog samt frilansmusiker, och har tidigare gjort stor framgång som gästartist vid våra konserter.

Tillsammans med dessa två solister tänker Spårvägens Musikkår Malmö, som vanligt under ledning av Conny Månsson, lysa upp vintermörkret med både välkänd och mer originell julmusik. Unna dig själv – och varför inte dina bekanta – en stunds avkoppling i julstressen!

Biljetter à 140 kr: 040-193380, 0768-023898 eller biljetter@sparvagen.net