VIKTIG INFORMATION /
INSTÄLLD KONSERT /
INFORMATION OM ÅTERKÖP AV BILJETTER

VIKTIG INFORMATION / INSTÄLLD KONSERT / INFORMATION OM ÅTERKÖP AV BILJETTER

Bästa publik!

Det är med stor sorg vi tvingas meddela att vårkonserten den 29 mars är inställd. De senaste veckornas utveckling av coronapandemin gör att vi inte vill riskera våra besökares hälsa och ser därför inget annat val än att ställa in konserten.

Du som har köpt biljett via Kulturcentralens hemsida kommer att få pengarna återbetalda automatiskt. Har du köpt biljett i Kulturcentralens biljettkassa på Södra Förstadsgatan vänder du dig dit för att få återbetalning (senast 29 april). Mer information finns på Palladium.nu.

Spårvägens Musikkår Malmö hoppas på att få se er igen i publiken längre fram i år!

Välkomna till en gnistrande vårkonsert!

Spårvägens Musikkår Malmö inleder som alltid sin konsertsäsong med en vårkonsert på Palladium i Malmö. Missa inte möjligheten att höra en fullskalig symfonisk blåsorkester spela såväl gamla klassiker som nya melodier, allt under ledning av dirigenten Conny Månsson.

Datum: söndag 29 mars 2020 kl 15.00

Trombonsolist: Lukas Flink

Biljetter á 195 kronor köps via Kulturcentralen. Klicka här för att komma dit.

Första besöket? Kika gärna på filmerna från våra tidigare konserter.